Hej! David här, det är jag som grundat LO Bikes.
Tillsammans med mina kollegor vill vi leverera naturnära upplevelser och den bästa cykelservicen.

Från början var LO Bikes en renodlad cykelbutik med verkstad. Men väldigt snart insåg vi att vi inte var en butik i mängden. Vi har valt att fokusera på upplevelsen kring produkterna vi erbjuder och alltid gjort det där lilla extra för att skapa en härlig atmosfär kring butiken.

Idag ser vi oss som en självklar mötesplats i Ljungskile. Vår espressobar är lika självklar som naturlig hos oss och skapar den vardagsrumskänslan vi vill erbjuda, samt själva vara en del på vår arbetsplats.

Med ett stort hjärta för vår fantastiska by, så samarbetar vi över gränserna med verksamheterna runt oss för att skapa ett högre attraktionsvärde i Ljungskile som destination, något vi gör med stolthet både som aktör och för samhället i stort.

Med hälsa, motion, naturupplevelser och god mat som stor passion så erbjuder vi sedan ett par år tillbaka flera olika typer av äventyr. Oavsett om du vill vandra, cykla, springa eller lära dig laga mat över öppen eld.

Ta en titt på våra företagsevent, guidade turer samt event som vi arrangerar i Ljungskile. Självklart tar vi också hand om din cykel i verkstaden, eller levererar en ny till dig om du går i tankarna att köpa nytt.

Undrar du över något så når du mig på

Vi ses!

Sebastian Olsson
Cykelmekaniker

Vill du boka vår mobila cykelverkstad eller få tag på våra mekaniker som är ute på uppdrag? Slå en signal till oss!

5/5

”Helt fantastisk service att få cykeln lagad hemma”

– Mats, Henån

Vill ni hyra cyklar till ett större sällskap eller företagsevent?

Kanske vill du som boendeanläggning koppla på dig på vårt koncept Rent a Bike?

Tveka då inte att höra av dig via mail, eller ring till butiken.