previous arrow
next arrow
Slider
Matlagning och Vandring

MATLAGNING PÅ FJÄLLET

Passa på att unna dig en magisk matlagningskurs och vandring på Norra fjället i Ljungskile! Nille delar med sig av sina fantastiska recept och vi lagar mat tillsammans med vackra vyer. Vi utlovar en helt fantastisk dag med god mat!

KONTAKTA OSS FÖR PRISFÖRSLAG

BICYCLE REPAIRMAN

Vill du att vi kommer till ditt företag eller arbetsplats? 

Vi har många års erfarenhet av att ta oss an både stora och små företag på plats med allt ifrån enkla till avancerade cykelreparationer. 

Vill du istället som privatperson att vi kommer hem till dig?

Boka oss genom att maila på  

Grussmiskers

RENT A BIKE

Med vår cykeluthyrning som sprider sig längs med den bohuslänska delen av västkusten så kan du ta dig fram över vårt fantastiska landskap med en cykel från oss på LO Bikes.

Vi har precis fått in våra nya cyklar för 2021! 

14 Gravelcyklar, 10 Mountainbikes och närmare 200 damcyklar från Skeppshult står redo för dig.

Nyheter inför höstens eskapader

Hyr ett komplett stormkök från Primus nedpackat i en Fjällräven Abisko 35 liters väska för 795kr per dygn. Här har du allt för en grym vandring med matlagning på marknadens bästa redskap.

SHOP

…längs med E6, ca 7 mil norr om Göteborg. Med havet ett stenkast bort, foten till norra fjället bakom oss, släta landsvägar och inte minst magiska grusvägar bara minuter bort ligger vi helt fantastiskt beläget för att motionera med dom bästa förutsättningarna.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av cyklar och tillbehör. Men framförallt så hittar du en ännu bredare kunskap. Vår personal äter, sover och andas cykel. Vi är alla tävlingsaktiva på olika nivåer och spenderar många timmar i sadeln.
Låt oss guida dig genom cykeldjungeln och hitta just din väg till det du behöver.

Om du letat febrilt efter vår webshop så kan du vara lugn, den kommer du nämligen inte hitta. Vi vill träffa våra kunder på riktigt för att få en känsla av dig, samt leverera en känsla till dig.

ESPRESSO

LIVET UTANFÖR BUTIKEN

Följ oss på instagram för nyheter, event och mycket annat!