LÖRDAG 30/5 - LO ASFALTSMEKERS

En lite annorlunda runda för oss morgonpigga ”True-LO-Lördags-Velocipedister”.. 

Vi ses 07.30 istället för 06.30 för en kopp espresso samt klassiskt morgonljug. Sedan tar vi sikte mot Tjörn med asfaltsmekarna med start 08.01. Undertecknad kommer att landa på Almö Livs där det står arbete på schemat i vår mobila verkstad, dock med en liten extraknorr innan ankomst så räknar jag med att var på plats på Almö Livs ca 09.45-10.00

Sedan är det fri tur för övriga asfaltsmekare, men tips från coachen är att ta sig vidare mot Orust och mot färjan Svanesund-Kolhättan och därifrån kommande 14 kilometer tillbaka till LO Bikes.

Snabb uppskattning av rundan är ca 45-50 km till Almö Livs, och följer man rutt enligt ovan så tänker jag mig att den  innebär cirkus 75-80 kilometer. Men jag kan vara ute och cykla med distanserna… 😉

Det är en handfull velocipedister som anmält intresse att haka på, två av oss tar på arbetskläderna vid Almö, men ni övriga väljer rutt som ni vill. Vädret ska vara awesome och rundan ni väljer likaså.

Kostnad: Gratis, men kaffet betalar du precis så mycket du vill för =) 

LO GRUSSMISKERS

Riktigt härliga turer med Norra Fjällets härliga grusvägar och stigar som bas för en ruggigt skön runda.

Vanligtvis landar vi på mellan 50 och 70 kilometer på den här rundan.

Start och mål på LO Bikes där vi avnjuter en kopp espresso innan turen startar, inte helt sällan att det slinker ner ytterligare en kopp samt en paletas från Los Pistoleros när rundan är klar


LO ASFALTSMEKERS

Asfalt under sulorna och lite snabbare rundor längs med kusten.

Med flåsbågarna ger vi oss ut för att stilla hetsen på gummit runt hjulen! Alltid på jakt efter den optimala fikarundan. 

Allt som oftast klockar vi in på 2h till fikastoppet, tuggar i oss det godaste dom har för att sedan vända mot LO Bikes igen. 100km +/- är den optimala Asfaltsmekaren.

Självklart får man plats med en kopp espresso och en paletas efter detta!

LO STIGSMISKERS

När det ska smiskas stig, så ska det smiskas med stil!

Haka på våra duktiga guider för att njuta av Ljungskiles och förmodligen världens trevligaste stigar. (partisk i målet förstås)

Här är det MTB för hela pengen som gäller och vi utgår från LO Bikes, tar oss upp längs med lederna till Norra fjället och väl där öppnas burken med whoop-ass.

Vi anpassar smiskeriet efter gruppen och har alltid lika trevligt! Väl i mål stämplar vi ut trötta och förhoppningsvis leriga, med siktet inställt mot espresso och paletas!

 

Ljungskile Halvmara
Gummigubben Triathlon
Mm mm